Actie: 5 maanden gratis Easy Expense abonnement

Je kent vast de ergernis van declaratieverwerking. Bonnetjes die kwijtraken én het probleem van opsparen waardoor er aan het einde van de maand, of zelfs van het jaar, plots een hele bulk declaraties binnenkomt. Niet goed voor je liquiditeit en lastig te plannen qua bezetting op de financiële afdeling én veel handmatig werk.

Met Easy Expense is dit probleem voorgoed voorbij!

Declaratie app zorgt voor gemak, controle en overzicht

Het digitaal declareren met onze handige app zorgt voor gemak, controle en overzicht. Ten eerste voor medewerkers, die liever snel een foto van hun bonnetjes maken met hun telefoon en deze direct indienen. Ten tweede bij de financiele administratie, omdat zij de onkostendeclaraties direct digitaal aangeleverd krijgen én omdat de ingediende creditcard declaraties aan het eind van de maand direct gekoppeld worden aan de ingelezen creditcardregels.

Om u zo nog meer te laten profiteren van al deze voordelen kunt u in 2019 gebruik maken van onderstaande actie!

Géén maandfee bij aanschaf vóór 31-12-2019

Betaal 5 maanden lang géén maandelijkse bundelprijs bij opdracht vóór 31-12-2019. Profiteer nu van deze aanbieding!

Voorkomt fraude

Met Easy Expense voorkom je meteen fraude en onbewust gemaakte fouten: want declaratie software controleert bijvoorbeeld ook of een bonnetje al eerder is ingediend, door te screenen of er gegevens matchen zoals bijvoorbeeld bedragen die dubbel gedeclareerd worden. Super handig toch?!

Meer weten of direct gebruik maken van de aanbieding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Hajo op.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter