Factuur Status Portaal

Dagelijks komen nieuwe facturen uw systeem binnen. Terwijl u en uw collega’s druk bezig zijn met het accorderen van deze facturen, staat de telefoon roodgloeiend met leveranciers die graag de status van hun facturen willen weten, waardoor het proces vertraagd wordt.

Wat houdt het in?

Via het Factuur Status Portaal kunnen leveranciers door middel van het factuurnummer, de factuurdatum én het brutobedrag eenvoudig zien waar de factuur zich in het proces bevindt. Het portaal geeft aan of de factuur ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd is. Het portaal is eenvoudig te koppelen aan Easy Invoice, maar ook aan andere facturatiesoftware. Dankzij de drievoudige validatie van het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag waarborgt dit systeem daarbij ook de veiligheid van alle financiële informatie.

Dankzij de snelkoppeling kan uw leverancier met één klik op de knop een e-mail naar u opstellen, waarin alle factuurgegevens al zijn overgenomen.

Wat betekent dit voor u?

  • Minder controle telefoontjes en e-mails van leveranciers;
  • Extra service en inzicht voor leveranciers;
  • Aan te passen in uw eigen huisstijl;
  • Tweetalig: Nederlands en Engels;
  • Eenvoudig en veilig, zonder inloggegevens.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aanAgenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter