Koffiebreak Sessie – Ontdek de nieuwste software features

Wij werken continu aan het door ontwikkelen van onze software. Dit betekent dat er regelmatig verbeteringen worden doorgevoerd of nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. De release notes hiervan plaatsen wij op de website, daarnaast bieden wij ook regelmatig korte ‘koffiebreak sessies’ waarin we de release notes toelichten en waar mogelijk laten zien.

In de tijd die het kost om een kopje koffie of thee te drinken praten wij u helemaal bij over de nieuwste features van onze software.

Meest recente Koffiebreak sessie(s)

Easy Invoice 27 augustus

Easy Expense 10 september

Wat kunt u verwachten van een Koffiebreak sessie?

Tijdens een live, online sessie, lichten we de nieuwste functionaliteiten en updates toe. In het geval van functionaliteiten laten we zien waar u het kunt vinden en hoe u het kunt gebruiken. We wisselen diverse oplossingen af, zo kunt u Koffiebreak sessies over Easy Invoice, Easy Contract en Easy Expense verwachten.

Voor wie zijn deze Koffiebreak sessies?

De sessies zijn vooral voor de key-users van de software, die hebben de meeste rechten in de software en daarmee ook de meeste functionaliteiten tot hun beschikking.

Maakt u gebruik van onze Cloudoplossingen, dan zijn deze sessies een must omdat uw software automatisch voor u bijgewerkt wordt naar de nieuwste versie. Maakt u gebruik van onze On Premise oplossingen dan zijn deze sessies ideaal om heel snel te ontdekken welke features u tot uw beschikking heeft zodra u een upgrade plant.

Wat heeft u nodig voor een Koffiebreak sessie?

  • Een kop koffie (of thee) natuurlijk!
  • Verbinding met het internet.
  • Een unieke deelname link. Deze ontvangt u na aanmelding.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter