Meld je aan

Door het formulier rechts in te vullen, ontvang je alle handige en praktische informatie omtrent een cloud migratie gemakkelijk in je mailbox!

Cloudmigraties

SaaS en cloud, twee termen die ook bij ons steeds vaker de revue passeren én steeds belangrijker worden. Speelt het onderwerp cloud al bij jou? Of is dit een onderwerp wat nog heel veel vragen oproept? Onderstaande artikelen bieden je meer informatie.

Is cloud nog vrij nieuw voor je? Lees dan ons artikel ‘Een SaaS oplossing in de cloud; Wat is dat precies?’. Heb je al één of meerdere oplossingen in de cloud draaien, dan is het artikel ‘Easy Invoice SaaS; Profiteer van de maximale klantbeleving’ je startpunt!

Een Saas oplossing in de cloud; wat is dat precies?

Binnen organisaties wordt vaak een strategische keuze gemaakt voor software in de cloud of juist on-premise. Waar voorheen on-premise populair was, is er de laatste jaren een flinke opmars naar de cloud. Voor veel organisaties is het ook niet meer te doen om alle systemen up to date en de beveiliging op hoog niveau te houden. Dat is een kostbare aangelegenheid waarbij veel kennis en expertise nodig is.

In dit blog lees je wat een SaaS oplossing in de cloud precies is, en wat het verschil is tussen on-premise en cloud oplossingen.

data-security

Easy Invoice SaaS: Profiteer van de optimale klantbeleving

Wist je dat wij ook de mogelijkheid bieden om onze software oplossingen vanuit de cloud af te nemen? Een kans om niet te laten liggen!

Waar nieuwe klanten eigenlijk standaard al kiezen voor onze SaaS diensten, hebben klanten die al langer bij ons zijn vaak de keuze voor on-premise gemaakt. Of er was simpelweg geen keuze omdat er toen nog geen SaaS mogelijkheid door ons werd aangeboden.

In dit blog vertellen we je meer over de meerwaarde en voordelen van Easy Invoice SaaS ten opzichte van de on-premise versie.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter