Wij bieden diverse soorten online kennissessies, demo’s van (nieuwe) software, inspiratiesessies over hoe je specifieke oplossingen kunt zien in het licht van het totale proces en tips over hoe nou het meeste uit onze software te halen. Sommige sessies kunt u terugkijken, nieuwe sessies treft u in onze agenda.

Kennissessie: Declaratieverwerking, maar dan easy

In deze kennissessie: zó eenvoudig kan het zijn om declaraties in te dienen en te verwerken

15 oktober 2020 om 10:00 uur

Digitalisering is eigenlijk geen trend meer te noemen, maar niet minder actueel. 2020 brengt digitalisering in een versnelling en er is meer dan ooit behoefte aan digitaal werken. Ervaart u dat ook? De uitdagingen die 2020 met zich meebrengt, laat manuele, papierrijke processen, zoals declaratieverwerking extra opvallen.

Met Easy Expense, onze oplossing voor declaratieverwerking, behoort het vele manuele werk en de bergen papier tot het verleden. In deze kennissessie praten we u bij over de mogelijkheden en hoe eenvoudig het proces wordt gemaakt.

Wat kunt u verwachten van deze kennissessie?

Tijdens deze live, online sessie, laten we u Easy Expense zien en hoe u daarmee declaraties kunt verwerken. We bekijken het vanuit diverse rollen, vanuit de declarant (Easy Expense app), de goedkeuring door de budgethouder en de financiële afdeling (Easy Invoice).

Wat heeft u nodig om mee te kunnen doen aan deze kennissessie?

  • Verbinding met het internet
  • Een unieke deelname link. Deze ontvangt u na aanmelding.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter