Nieuwe generatie software

Onze developers zijn er dag in dag uit mee bezig. Bouwen aan onze nieuwe generatie software. Software gebouwd volgens een geavanceerde architectuur die ook door partijen als Google, Spotify en Netflix gebruikt wordt, en ons klaar maakt voor de toekomst. Eén van de producten van deze nieuwe generatie, Easy Expense, is waarschijnlijk wel bekend en het volgende laat niet lang meer op zich wachten. 

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze nieuwe Contract Management software. In het traject voorafgaand aan de ontwikkeling is Product Manager Sjoerd de Heer door diverse klanten binnen de InnovestIT Group van feedback voorzien. Uit de feedback is alle informatie gehaald die het meest relevant was voor het bouwen van een MVP (Minimal Viable Product).

Tijdens de feedback sessies met klanten is één van deze klanten gevraagd als zogenaamde ‘Launching Customer’. Dit betekent dat zij fungeren als test organisatie en tijdens het bouwen van het product feedback geven op het gebruik. Op deze manier komen we tot een product wat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeftes in de markt.
In april wordt de eerste versie van de nieuwe Contract Management software door de Launching Customer in ’testgebruik’ genomen.

De afbeelding hieronder geeft een beeld van hoe de Contract Management module eruit ongeveer uit gaat zien.

Contract Management Easy Systems

De nieuwe software architectuur

De ontwikkeling van zowel Expense als Contract Management volgens de nieuwe architectuur is een mooie stap naar ook de vernieuwing van Easy Invoice en Easy Purchase in de toekomst. Een deel van de onderdelen die gebouwd zijn voor Expenses en Contracten wordt namelijk ook toegepast in onze andere producten, waardoor straks de tijd die het kost om deze producten te bouwen kan worden verkort.

Expense Management – Vaste vergoedingen

Naast Contract Management wordt er continue gewerkt aan nieuwe functionaliteiten voor Easy Expense. Hierbij wordt de functionaliteit voor het gebruik van vaste kostenvergoedingen per dag in april opgeleverd. Vaste kostenvergoedingen worden in diverse Europese landen gebruikt, zoals Denemarken, Duitsland, Finland, maar ook in Nederland. Je ziet dit met name veel terug bij sportbonden of bijvoorbeeld grote vrijwilligersorganisaties.
Een kostenonderzoek wat voor gebruik van vaste kostenvergoedingen in Nederland moet worden uitgevoerd kan door gebruik van Easy Expense voor organisaties worden vereenvoudigd.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter