Tips & Tricks voor de applicatiebeheerder

Hieronder vindt u alle handige Tips & Tricks van onze Easy Academy nieuwsbrief op een rij voor de applicatiebeheerder.

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van onze Tips & Tricks? Schrijf u dan in voor de Easy Acadamy.

13

HANDMATIG TAKEN STARTEN

Herinneringen on-demand versturen? 

Easy Invoice stuurt wekelijks/dagelijks een werkoverzicht naar alle budgethouders met openstaande taken. Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld omwille van een maandafsluiting deze herinnering op een bepaald moment nogmaals wilt versturen.

Lees verder >

12

FACTUREN UNLOCKEN

Verder kunnen? 

Easy Invoice plaatst een lock op facturen om te voorkomen dat twee mensen tegelijk een factuur bewerken. Wanneer u een factuur snel moet aanpassen of raadplegen is het mogelijk om andere gebruikers uit deze factuur te forceren en deze “lock” over te nemen.

Lees verder >

11

UITLOGPERIODE VERLENGEN

Ongestoord kunnen werken? 

U gaat een kopje koffie halen en wanneer u terugkomt bij uw computer is uw Easy Invoice sessie verlopen. Standaard wordt uw sessie na 15 minuten verbroken in verband met veiligheid. Uw applicatiebeheerder kan dit voor u aanpassen.

Lees verder >

10

SNELLERE FACTUURVERWERKING

Het accorderen van facturen versnellen? 

Met deze functionaliteit kunt u (geselecteerde) budgethouders toegang geven tot de snelle factuurverwerking. Hiermee wordt de factuur in de werklijst weergegeven en kan er vanuit hier direct akkoord of retour gegeven worden zonder het factuur eerst te openen.

Lees verder >

9

BIJLAGEN BESTANDSTYPEN BEHEREN

Bijlagen toevoegen aan Easy Invoice makkelijker maken? 

.TIF, .PDF, .JPG, verschillende formaten die u vast bekend in de oren klinken. Binnen Easy Invoice zijn deze bestandstypen niet standaard toegestaan. Wist u dat deze bestandsformaten kunt toevoegen?

Lees verder >

8

SINGLE SIGN-ON & GEBRUIKERSIMPORT

Inloggen makkelijker maken? 

Diverse accounts voor verschillende applicaties. Overal een nieuw wachtwoord voor bedenken met elk nét wat andere eisen. Inloggen is soms nog niet zo eenvoudig. Single Sign-On is dé oplossing om met één set credentials in te loggen.

Lees verder >

7

ACTIE BIJ HET VERVALLEN VAN EEN FACTUUR

Hoe stel je een geautomatiseerde actie in?

Ondernemen uw budgethouders niet altijd actie binnen de verlooptijd van een factuur? Het is mogelijk om een automatische actie uit te voeren bij het vervallen van de factuur. In 6 stappen is een geautomatiseerde actie in te stellen. Hierdoor kunt u zorgeloos verder.

Lees verder >

6

LOGIN SESSIE VERLENGEN

Hoe verlengt u de login sessie van Easy Invoice?

Na het gesprek wilt u de factuur verder afronden en in circulatie brengen, maar Easy Invoice heeft u uitgelogd. U bent uw werk kwijt en moet weer opnieuw beginnen met coderen. Dit kan natuurlijk een frustrerende ervaring zijn. Het is mogelijk om een andere tijd in te…

Lees verder >

5

RECHTENGROEPEN

Wist u dat u zelf rechtengroepen aan kunt maken?

Wist u dat het mogelijk is om een specifieke rechtengroep aan te maken, waarmee u een select aantal gebruikers net even meer of minder rechten kan geven? U kunt ook de rechten van bestaande rechtengroepen zo aanpassen dat de gebruikers meer of minder…

Lees verder >

4

NIEUWE CREDITEUREN TOEVOEGEN

Hoe krijgt u nieuwe crediteuren uit uw ERP/financieel systeem in Easy Invoice?

Zodra u nieuwe crediteuren heeft aangemaakt in uw financiële en/of ERP systeem, wilt u deze ook direct terugzien in Easy Invoice om er direct mee aan de slag te kunnen. Door een eenvoudige handmatige handeling wordt de…

Lees verder >

3

SUPPORTPORTAAL GEMINI

Meest gestelde vragen over ‘Gemini’

Ons Servicecenter: uw vraagbaak als u support nodig heeft. Bijvoorbeeld als een functie binnen Easy Invoice niet helemaal naar behoren werkt, of als u een bepaalde functie niet kunt vinden etc. Maar wat moet u precies doen als u support nodig heeft?

Lees verder >

2

HANDMATIG CORRIGEREN

Een factuur handmatig corrigeren

Binnen de beheermodule van Easy Invoice is het mogelijk om facturen handmatig van status te wijzigen. Tijdens de factuurverwerking kan het voorkomen dat een geannuleerde factuur toch valide blijkt te zijn. Binnen Easy Invoice is het mogelijk om een factuur correctie uit te voeren.

Lees verder >

1

INSTELLEN GOEDKEURINGSLIMIET

Hoe stel je een goedkeuringslimiet in voor gebruikers binnen Easy Invoice?

Als er meerdere gebruikers actief zijn in Easy Invoice, kan het voorkomen dat bepaalde gebruikers boven een bepaald bedrag geen facturen mogen goedkeuren. In Easy Invoice kunt u per gebruiker een limiet instellen.

Lees verder >

Sessies op maat

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan verdieping van het kennisniveau met betrekking tot onze oplossingen? Wilt u weten hoe u nog meer uit uw software kunt halen? Of is het tijd voor een grondige schoonmaak van uw omgeving? Speciaal hiervoor organiseren wij online sessies afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • Opfristraining Easy Invoice
  • Mini BoCR
  • Technische check-up van uw Easy Invoice omgeving
  • Inventarisatie binnengekomen XML berichten

Klik op onderstaande button voor meer informatie over de specifieke sessies.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter