Easy Invoice Beheer

Bent u Functioneel/Applicatiebeheerder van Easy Invoice binnen uw organisatie? Bent u in die rol gerold en kent u niet alle beheermogelijkheden? Of is het alweer even geleden dat u de beheerderstraining bij implementatie van ons heeft gehad en merkt u dat niet elke functie nog helder voor de geest staat?  

Het efficiënt beheren van Easy Invoice levert uw organisatie veel op. Het betekent dat u veel sneller in staat bent om interne vragen (zelf) op te lossen in plaats van dit via een extra hulplijn te moeten doen. Het is nu eenmaal efficiënter om de kennis zelf in huis te hebben dan uw vraag bij ons uit te zetten. Daarom hebben wij een praktische training ontwikkeld: Easy Invoice Beheer.  

Wat leert u tijdens deze training? 

Tijdens deze training (her)ontdekt u functies die u kunt beheren. Functies die niet zo vaak nodig zijn waardoor het toch een beetje weggezakt is, functies die wat ‘verder weg’ zitten, waardoor u ze niet zo op het netvlies heeft. We gaan een heel rijtje functies langs. Denk bijvoorbeeld aan instellen van vervangers tijdens afwezigheid of hoe u het archief van een medewerker die uit dienst gaat overzet.  

Wat gaat u doen?

Tijdens de training zullen de verschillende beheersfuncties in Easy Invoice doorlopen worden en toegelicht. Ook wordt ingegaan op welke rechten op de verschillende rollen van toepassing zijn. Het geeft u een inzicht en overzicht in welke rechten en rollen er zijn zodat u als Functioneel/Applicatiebeheer in control bent.  

Het is een online training in een live setting. Dat houdt in dat u met de trainer en de andere deelnemers kunt praten en dus ook direct vragen kunt stellen. Om die reden houden we de groep klein, bij te veel aanmelders plannen we een extra datum/tijd in.  

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor Functioneel/Applicatiebeheerders van Easy Invoice. 

Wat heeft u nodig voor deze training?

  • Een laptop met geluidweergave en microfoon. 
  • Verbinding met het internet.

Tot slot 

Bij te weinig aanmeldingen kan de training geen doorgang vinden, in dat geval nemen we contact met u op.  

Bij te veel aanmeldingen, plannen we een extra dag of tijd in, in dat geval nemen we contact met u op. 

Kunt u niet op deze datum, maar wilt u deze training wel graag volgen? Laat het ons weten, dan zorgen we dat u als eerste een uitnodiging krijgt zodra we een nieuwe datum plannen. 

  • 17 juni 2020

  • 09:00 - 11:00 uur

  • Kosten € 95,-

  • Online, vanaf uw eigen (thuis) werkplek  • 17 juni 2020

  • 13:00 uur - 15:00 uur

  • Kosten € 95,-

  • Online, vanaf uw eigen (thuis) werkplekAgenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter