De mogelijkheden en functionaliteiten van Easy Invoice

Bent u werkzaam op de financiële administratie en maakt u dagelijks gebruik van Easy Invoice? Dan is deze training speciaal voor u!

Onze Servicecenter collega’s krijgen regelmatig klanten aan de lijn met dezelfde vragen. Om u te helpen op deze vragen antwoord te krijgen en onze applicatie zo goed mogelijk te gebruiken bieden we u deze praktische training aan.

Merkt u dat u regelmatig aan het zoeken bent naar bepaalde functionaliteiten? Of weet u dat sommige dingen mogelijk zijn in de software, maar kunt u zich niet meer herinneren hoe u dit moet doen? Meld u dan aan voor deze training.

De kosten voor deze training bedragen €95,- per persoon, u ontvangt hiervoor een factuur.

Wat leert u tijdens deze training? 

Tijdens deze training (her)ontdekt u de functionaliteiten die u nodig hebt in uw dagelijkse werk. De meest handige en veelgebruikte functies, functies die niet zo vaak nodig zijn waardoor het toch een beetje weggezakt is, functies die wat ‘verder weg’ zitten, waardoor u ze niet zo op het netvlies heeft. We gaan een heel rijtje functies langs. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen of verwijderen van gebruikers uit de circulatie, hoe u factuur statussen kunt aanpassen of hoe u factuurcorrecties kunt doorvoeren.  

Wat gaat u doen?

Tijdens de training zullen de verschillende functies binnen Easy Invoice doorlopen worden en toegelicht. De training is er op gericht om u (hernieuwd) kennis te laten maken met de applicatie en u te helpen deze zo te gebruiken dat het uw werk makkelijker maakt.

Het is een online training in een live setting. Dat houdt in dat u met de trainer en de andere deelnemers kunt praten en dus ook direct vragen kunt stellen. Om die reden houden we de groep klein, bij te veel aanmelders plannen we een extra datum/tijd in.  

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor medewerkers van de financiële administratie die werken met Easy Invoice.

Bent u nieuw binnen de organisatie en moet u de applicatie nog leren kennen, bent u een nieuwe klant en kunt u nog wel wat extra training gebruiken of bent u al langer klant, maar kunt u simpelweg wel een opfristraining gebruiken? Dan is deze training echt iets voor u.

Wat heeft u nodig voor deze training?

  • Een laptop met geluidweergave en microfoon. 
  • Verbinding met het internet.

Tot slot 

Bij te weinig aanmeldingen kan de training geen doorgang vinden, in dat geval nemen we contact met u op.  

Bij te veel aanmeldingen, plannen we een extra dag of tijd in, in dat geval nemen we contact met u op. 

  • 21 mei 2021

  • 10:00 - 12:00

  • Kosten € 95,- P.P.

  • Online, vanaf uw eigen (thuis)werkplek

    Hier plaats je de inhoudAgenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter