OCR Templates maken en beheren in ImageCapture

Maakt u gebruik van ImageCapture voor het scannen en herkennen van facturen en merkt u dat de herkenning van bijvoorbeeld leveranciers niet 100% correct is? Bent u in de praktijk toch nog veel tijd kwijt met het manueel aanpassen van foutief herkende zaken?

Het kunnen verbeteren en optimaliseren van de basisherkenning in ImageCapture is een veelgehoorde wens en het blijkt dat er vaak niet voldoende kennis (meer) in huis is om templates aan te maken in ImageCapture. Daarom hebben we een praktische training ontwikkeld: OCR templates maken en beheren in ImageCapture. Hiermee leert u hoe u zelf templates kunt maken om zo het proces nog efficiënter te laten verlopen.

Let op: deze cursus is niet geschikt als u van de cloud applicatie gebruikmaakt.

Wat leert u tijdens deze training?

Tijdens deze training wordt u meegenomen in het aanmaken en beheren van templates en hoe u voor bepaalde velden in ImageCapture de herkenning naar een hoger niveau tilt. Hiermee kan u later – na de training – zelf templates voor uw organisatie aanmaken en beheren om zo een optimaal resultaat uit de herkenning te halen. We focussen hierbij op de velden leverancier, factuurnummer en factuurdatum.

Wat gaat u doen?

Het eerste deel van deze training zal een globale uitleg zijn van het herkennen van bijvoorbeeld bedragen. Er wordt uitgelegd wanneer je juist wel en wanneer je juist geen templates aanmaakt en voor welke velden in ImageCapture je de templates kunt gebruiken. Het tweede deel van deze training is een demo over hoe je templates aanmaakt en beheert.

Het is een online training in een live setting. Dat houdt in dat u met de trainer en de andere deelnemers kunt praten en dus ook direct vragen kunt stellen. Om die reden houden we de groep klein, bij te veel aanmelders plannen we een extra datum/tijd in.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor key-users van de (on-premise) applicatie ImageCapture, met enige kennis van software en technieken. Van de key-user wordt ook verwacht dat hij/zij wekelijks aan de slag gaat met templates in ImageCapture.

Wat heeft u nodig voor deze training?

  • Een laptop met geluidweergave en microfoon.
  • Verbinding met internet.

Tot slot

Bij te weinig aanmeldingen kan de training geen doorgang vinden, in dat geval nemen we contact met u op.

Bij te veel aanmeldingen, plannen we een extra dag of tijd in, in dat geval nemen we contact met u op.

Kunt u niet op deze datum, maar wilt u deze training wel graag volgen? Laat het ons weten, dan zorgen we dat u als eerste een uitnodiging krijgt zodra we een nieuwe datum plannen.

  • 9 april 2020

  • 10:00 - 12:00

  • Kosten € 95,- P.P.

  • Online, vanaf uw eigen (thuis)werkplek

    Hier plaats je de inhoudAgenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter