Agenda
klantevenementen

Krijg jij nooit uitnodigingen, maar je collega wel? Of kreeg je ze eerder altijd, maar nu ineens niet meer? Blijf van alle activiteiten op de hoogte via de klantennieuwsbrief. 

Meld je aan voor de klantennieuwsbrief

Wat staat er op de planning?

We organiseren diverse klantactiviteiten. Denk aan online sessies met tips en ins & outs van onze oplossingen, maar ook gebruikersdagen en onze jaarlijkse klantendag. Je treft ze allen op deze pagina.

Op de hoogte blijven van alle evenementen die we organiseren? Via onze klantennieuwsbrief die we vier keer per jaar sturen blijft u op de hoogte. Evenementen sturen we in de meeste gevallen ook een aparte uitnodiging voor aan klanten die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Jouw administratie op orde met EDI

Webinar gehost door SRC & Easy Systems

Heeft jouw organisatie te maken met EDI-facturen? Met Easy Invoice worden doorgaans alle facturen verwerkt, behalve EDI-facturen. Die worden meestal buiten scope gehouden, omdat deze facturen direct in het ERP-systeem terecht komen en vanaf daar verder worden verwerkt. Vanuit onze doelstelling om de gehele factuurstroom te automatiseren, hebben we met SRC een oplossing gecreëerd om de EDI-facturen op dezelfde manier te kunnen verwerken als de XML/UBL en pdf-facturen binnen Easy Invoice. 

Onze partner SRC is een EDI-specialist en samen kunnen wij onze klanten voorzien van het beste van twee werelden door onze krachten te bundelen. 

Op donderdag 28 september verzorgen wij samen een webinar waar we onze samenwerking toelichten, maar vooral uitleggen wat voor jou de voordelen zijn.  Dit doen we aan de hand van een gezamenlijke klantcase. Omdat recent in het nieuws is gekomen dat België voornemens is om e-facturatie verplicht te maken, staan we ook stil bij Peppol.

Meld je aan voor dit webinar

Link opent in een nieuw tabblad

Online         

28 september 2023

Gebruikersochtend Isah 12 oktober 2023

Speciaal voor onze klanten die onze software in combinatie met Isah gebruiken organiseren we onze jaarlijkse gebruikersochtend. 

Deze gebruikersochtend zal donderdag 12 oktober plaatsvinden. 

09:30 - Inloop met koffie
10:00 - Update Easy Systems & Easy1 platform
10:30 - Workshop ronde 1
11:15 - Koffiebreak
11:30 - Workshop ronde 2
12:15 - Afsluiting en lunch

Workshops:

Factuur ontvangen/verwerken; de ontwikkelingen in de markt

In deze workshop praten we je bij over de veranderingen in de wereld op het vlak van facturen ontvangen en verzenden. Wat zien wij gebeuren, hoe zit het met wetgeving, hoe gaan we daarmee om, maar ook wat merken jullie hiervan? 

Jouw functionele vragen over Easy Invoice

Die vraag waar je geen issue voor aanmaakt, want dat is het niet, maar je zou 'm tóch graag stellen. Die functie die je niet helemaal snapt. Die gekke fout die je soms tegenkomt, voor dát soort vragen is deze sessie. Neem je lijstje mee en vraag maar raak!

In control met prestatie indicatoren

Sturen is belangrijk, dat doen we iedere dag allemaal. Ook binnen jouw bedrijf is (bij)sturen onontbeerlijk. In deze workshop staan we stil bij de stuurmogelijkheden die Isah jou als gebruiker biedt. Deze sessie wordt verzorgd door Laurens Kuipers van Isah.

Meld je aan en kies je workshops

Ede         

12 oktober 2023

Easy Systems klantendag 2024

De klantendag van 2023 heeft al plaatsgevonden. Afgelopen 25 mei 2023 was het weer zover. Voor het eerst lekker naar buiten met een volledig nieuw concept. 

De 2024 editie is nog niet gepland, maar zodra we een datum hebben, komt het hier te staan! 

Neem vooral een kijkje bij de terugblik en geniet nog even na (of mee). 

Meer informatie

  Ede         

  mei 2024

Klantendag
Isah gebruikersdag 2022-3
Isah gebruikersdag 2022-7
Isah gebruikersdag 2022-4
Isah gebruikersdag 2022-8
Isah gebruikersdag 2022-5