Agenda Klantevenementen

Wat staat er op de planning?

We organiseren diverse klantactiviteiten. Denk aan online sessies met tips en ins & outs van onze oplossingen, maar ook gebruikersdagen en onze jaarlijkse klantendag. Je treft ze allen op deze pagina.

Op de hoogte blijven van alle evenementen die we organiseren? Via onze klantennieuwsbrief die we vier keer per jaar sturen blijft u op de hoogte. Evenementen sturen we in de meeste gevallen ook een aparte uitnodiging voor aan klanten die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Easy Systems klantendag 2024

De klantendag van 2023 heeft al plaatsgevonden. Afgelopen 25 mei 2023 was het weer zover. Voor het eerst lekker naar buiten met een volledig nieuw concept. 

De 2024 editie is nog niet gepland, maar zodra we een datum hebben, komt het hier te staan! 

Neem vooral een kijkje bij de terugblik en geniet nog even na (of mee). 

Meer informatie

  Ede         

  nog onbekend

Gebruikersochtend Isah 

Speciaal voor onze klanten die onze software in combinatie met Isah gebruiken organiseren we ieder jaar een gebruikersdag.  Op 12 oktober was het weer zover!

Er waren verschillende onderwerpen die de revue passeerden:

  • Update Easy Systems & Easy1 platform
  • Factuur ontvangen/verwerken; de ontwikkelingen in de markt
  • Jouw functionele vragen over Easy Invoice
  • In control met prestatie indicatoren - door Laurens Kuipers van Isah

Klik hier voor de terugblik

Jouw administratie op orde met EDI

Webinar door SRC & Easy Systems

Heeft jouw organisatie te maken met EDI-facturen? Met Easy Invoice worden doorgaans alle facturen verwerkt, behalve EDI-facturen. Die worden meestal buiten scope gehouden, omdat deze facturen direct in het ERP-systeem terecht komen en vanaf daar verder worden verwerkt. Vanuit onze doelstelling om de gehele factuurstroom te automatiseren, hebben we met SRC een oplossing gecreëerd om de EDI-facturen op dezelfde manier te kunnen verwerken als de XML/UBL en pdf-facturen binnen Easy Invoice. 

Onze partner SRC is een EDI-specialist en samen kunnen wij onze klanten voorzien van het beste van twee werelden door onze krachten te bundelen. 

Op donderdag 28 september jl. verzorgden wij samen een webinar waar we onze samenwerking toelichtten, maar vooral uitlegden wat voor jou de voordelen zijn.  Dit deden we aan de hand van een gezamenlijke klantcase. Omdat recent in het nieuws is gekomen dat België voornemens is om e-facturatie verplicht te maken, stonden we ook stil bij Peppol.

Download het webinar

Link opent in een nieuw tabblad

Klantendag
Isah gebruikersdag 2022-3
Isah gebruikersdag 2022-7
Isah gebruikersdag 2022-4
Isah gebruikersdag 2022-8
Isah gebruikersdag 2022-5