Factuurverwerking
was nog nooit zo gemakkelijk

Probleemloos facturen verwerken, ongeacht jouw financieel / ERP systeem.

Neem voor meer informatie over dit product contact op met jouw accountmanager.

Optimaliseer jouw factuurverwerking

Red je financiële afdeling van de papieren chaos met efficiënte, nauwkeurige en tijdige factuurverwerking. Met Easy Invoice, onze software voor factuurverwerking, automatiseert handmatig werk, elimineert papier en verkort de doorlooptijd, waardoor jouw financiële collega's toekomen aan de taken die écht waarde toevoegen.

web wit op gradient 150x150

Papieren facturen zijn verleden tijd

Al jouw facturen gemakkelijk en digitaal opgeslagen op één plek. Geen papieren facturen meer die kwijtraken en geen overvolle archiefkasten meer. Alles direct inzichtelijk met één klik op de muis.

4CEE- icon proces radartjes 150px-1

Automatische factuurverwerking

Jouw facturen worden automatisch ingelezen en verwerkt, zonder onnodige handmatige handelingen. Wat overblijft is controle op de uitzonderingen.

controle gespiegeld wit op gradient 150x150

Kostenbesparing

Verlaag de kosten per factuur, doordat gematchte facturen automatisch worden verwerkt en betaald. En profiteer van leverancierskortingen door vroegtijdige betaling van jouw facturen.

Geautomatiseerde factuurverwerking voor iedere organisatie

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij een passende oplossing voor het automatiseren van jouw factuurverwerking.

Easy Systems maakt het eenvoudig

Niet meer met stapels facturen rondsjouwen om ze bij de juiste budgethouder achter te laten op het bureau, maar eenvoudig – op basis van procuratieschema’s – snel en efficiënt bij de juiste persoon. Je hebt altijd inzicht in het factuurverwerking proces. Je weet precies welke factuur bij wie ter goedkeuring ligt en is de budgethouder ziek of op vakantie? Dan kan eenvoudig een vervanger ingesteld worden, zodat het proces niet hoeft te stagneren.

 

 

Video animatie Easy Invoice factuurverwerking

Easy Invoice heeft HEMIMEX 12 uur per week aan tijdsbesparing opgeleverd. Hiermee verdient de investering zich binnen 8 maanden terug.
Nick van Rossum
Nick van Rossum
Interim Consultant Management & Advies | HEMIMEX
Easy Invoice heeft de doorlooptijd van onze facturen van gemiddeld 1,5 week teruggebracht naar 1 tot 3 dagen.
koen-van-loon
Koen van Loon
Finance Manager | Lentink
Gezien de gerealiseerde tijdsbesparing kan de oplossing van Easy Systems zelfs voor kleine organisaties of met lagere factuuraantallen binnen een jaar terugverdiend worden.
Coen Driessen
Coen Driessen
CFO & Eigenaar | D&M Vacuümsystemen

Software Functionaliteiten

Easy Invoice stelt jou in staat om het integrale proces van factuurverwerking compleet te automatiseren. Dit kan van ontvangst tot aan betaalbaarstelling in uw financiële/ERP pakket, maar kan ook modulair worden aangeboden. De software is in staat om zowel de kosten als de orderfacturen geautomatiseerd te verwerken. Hierbij wordt Easy Invoice volledig geïntegreerd met uw financiële/ ERP pakket.

Easy Invoice is zowel On-Premise als in de Cloud af te nemen.

 

Digitaal inzicht en overzicht en realtime inzicht in de factuurstatus

Het digitaliseren van de verwerking van al jouw inkomende facturen bespaart tijd, verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op fouten. Optimaliseer jouw proces door digitale controle, goedkeuring en betaling van de facturen volgens een vooraf vastgesteld procuratieschema.

Inzicht in factuurstatus
 

Automatische 3-way match van inkooporder, levering en ontvangen factuur

Het handmatig matchen van inkooporders met facturen kost veel organisaties enorm veel tijd. Met de software van Easy Systems is dit verleden tijd. Bij 3-way matching worden inkomende facturen automatisch goedgekeurd indien ze overeenkomen met een inkooporder én een ontvangstbewijs. Stel vooraf vaste tolerantieniveaus in, zodat jij je alleen nog bezig hoeft te houden met de afwijkende facturen. 

Easy Invoice - Line Matching
 

Voeg opmerkingen toe, verstuur ter controle of ter informatie

Het is mogelijk om een opmerking toe te voegen aan een factuur. Deze opmerking opent standaard wanneer de persoon aan wie de factuur intern gericht is de factuur opent. Daarnaast is het mogelijk een factuur ter informatie of te controle te versturen.

Easy Invoice - Opmerkingen toevoegen aan factuur
 

Waar of wanneer je maar wilt; inzicht in jouw facturenstroom met de mobile app voor invoices

Heb je veel facturen te verwerken, maar zit je niet altijd op je werkplek? Met de Easy Systems facturen app heb je altijd en overal toegang tot jouw facturen en kun je op elk moment van de dag gemakkelijk de ontvangen facturen bekijken, controleren of goedkeuren.

Download de Easy Invoice facturen app

De mobiele app voor factuurverwerking kun je vinden in zowel de App Store als Play Store. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met jouw accountmanager en die helpt je verder. Wanneer je besluit de app te gaan gebruiken, kun je de app downloaden via onderstaande links.

Google Play2    App Store

Apple iPhone 11 Pro Easy Invoice Easy Systems logo 350 x 533

Heb je vragen?

Neem voor verdere vragen over dit product contact op met jouw accountmanager!