1 min read

Column - Nog 100 dagen tot Kerst

Column - Nog 100 dagen tot Kerst

Een column door Hans van der Kolk

Kerst, ik hoor het u al denken, ja ja voor we het weten is het weer zover. De vakanties zijn voor de meesten weer voorbij en ook Prinsjesdag is weer geweest. Nieuwe plannen worden gesmeed en we kijken weer vooruit.

Goed vooruit kijken kun je niet zonder terug te kijken en/of te leren van wat we nu doen. We leven in een hectische tijd waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. Sneller door de technologische ontwikkelingen, maar zeker ook gedreven door de nieuwe uitdagingen die COVID ons heeft gebracht. Uitdagingen die we proberen om te zetten in kansen. Zo zie je overal nieuwe initiatieven opduiken, in allerlei sectoren. Soms gedwongen zoals door een sluiting in de horeca, soms vanuit ondernemerschap en het zien van kansen in de markt.

Bij Easy Systems en bij onze klanten spelen de reguliere zaken die te maken hebben met het gebruiken van onze software, klanten met vragen op het Servicecenter. Maar ook het uitbreiden van de software met nieuwe modules om bijvoorbeeld naast facturen ook alle declaraties digitaal te verwerken en het structureel uitvoeren van verbeteringen om het proces nog sneller en efficiënter te maken.

We zien op dit moment veel vraag naar dienstverlening vanuit de cloud, een trend die uiteraard al veel breder in de markt zichtbaar was. Zo ook bij ons, we hebben daarvoor een eigen cloud team in huis. We bieden de mogelijkheid om de software als service af te nemen, volledig ondersteund en gesupporteerd zonder dat u te maken heeft met lokaal beheer en het updaten van de lokale software.

Dienstverlening vanuit de cloud is een ontwikkeling waar we vol op in zetten om u als klant een zo hoog mogelijke service te bieden. Onze klanten staan tenslotte centraal, daarom hebben we ook weer klant events gepland. De huidige COVID maatregelen vanuit de Nederlandse overheid maken het deels weer mogelijk. Events waarop we u graag ontmoeten om te spreken over ontwikkelingen op uw vakgebied, uw ervaringen met ons en onze software, zodat we ons als organisatie continue blijven ontwikkelen. Samen met u!

Laten we samen de huidige uitdagingen zien als kans en vanuit die basis onze samenwerking verder optimaliseren. Samen de laatste dagen tot aan de kerst nuttig te besteden door vooruit te kijken!

We kijken positief naar de toekomst en zien ernaar uit u weer persoonlijk te ontmoeten.