2 min read

Easy Invoice SaaS: Profiteer van de optimale klantbeleving

Easy Invoice SaaS: Profiteer van de optimale klantbeleving

Wist je dat wij ook de mogelijkheid bieden om onze softwareoplossingen vanuit de cloud af te nemen? Een kans om niet te laten liggen!

Waar nieuwe klanten eigenlijk standaard al kiezen voor onze SaaS-diensten, hebben klanten die al langer bij ons zijn vaak de keuze voor on-premise gemaakt. Of er was simpelweg geen keuze omdat er toen nog geen SaaS mogelijkheid door ons werd aangeboden.

Op allerlei vlakken kan een SaaS-dienst echter een meerwaarde zijn. Zowel voor jou als professional als voor je organisatie. Wellicht heb je deze meerwaarde al ervaren met bijvoorbeeld Office 365 of de HRM software die door jouw organisatie wordt gebruikt. Een ervaring die zich kenmerkt door eenvoud en totale ontzorging.

Die ervaring kunnen wij je ook bieden. Wanneer je onze software als SaaS-dienst afneemt worden taken die vaak veel tijd kosten, en waar je liever niet mee bezig wilt zijn, je uit handen genomen. Zo kun jij je focussen op de kernactiviteiten. En wij houden ons graag bezig met zaken waar wij goed in zijn; software leveren om jouw purchase to pay proces zo optimaal mogelijk in te richten en dit optimaal voor je te beheren. In dit blog leggen we een aantal aspecten van die totale ontzorging uit.

Weten hoe anderen dit hebben gedaan?

Lees de Case Study

Pro-actieve support

Niets is vervelender dan een probleem te ervaren met je software en na je melding te moeten wachten tot het opgelost kan worden. Uiteraard proberen we deze wachttijden tot het minimum te beperken, maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. Wel kunnen we problemen vóór zijn. Dit is één van de grote voordelen van de cloud. Een cloud omgeving leent zich bij uitstek voor pro-actieve support. Door realtime monitoring worden eventuele issues in de software in een vroeg stadium geconstateerd en hebben wij het probleem vaak al opgelost voordat je het tegenkomt. 

Automatisch de nieuwste versies

“Met welke versie werk je?" Dit is een vraag die je waarschijnlijk vaker terug hebt horen komen. Of via ons Servicecenter of van één van onze accountmanagers.

Verouderde software is een gemiste kans. En dat is zonde, want je hebt geïnvesteerd in het optimaliseren van het proces. Als je achterloopt met de software is je proces ook niet meer optimaal. Automatische updates dragen bij aan proces continuïteit terwijl je zelf de focus kan houden op andere zaken, zoals het spotten van kansen om die processen te optimaliseren. Maar denk ook aan risico’s op het gebied van beveiliging, of last hebben van een bug in de software die al lang geleden in een nieuwe release is opgelost. Allemaal zaken waar je niet meer tegenaan loopt als je gebruik maakt van Easy Invoice SaaS. Bij een SaaS-oplossing profiteer je namelijk van automatisch doorgevoerde updates, waardoor je altijd werkt met de laatste versie en de beschikking heeft tot de nieuwste functionaliteiten.

Veiligheid

We leven in een snel veranderende wereld en in de IT zijn er dagelijks vele bedreigingen die het nieuws niet eens meer halen. Bedreigingen die veelal uw eigen IT-infrastructuur beïnvloeden. Virussen en hacks leveren grote schade op in organisaties. Dit is voor ons als cloud dienstverlener dan ook ons belangrijkste aandachtspunt. We hebben de juiste tools, maar ook de kennis en expertise in huis, om een zeer veilige omgeving te bieden, veiliger dan de meeste individuele organisaties zelf kunnen opleveren. Onze ISO 27001 en 27017 certificeringen zijn een bewijs van het feit dat wij voldoen aan strenge eisen voor informatiebeveiliging en, specifieker, beveiligingsmaatregelen m.b.t. cloud security.

Beheer

Easy Invoice SaaS past goed binnen een bestaande cloud strategie. Hierdoor kunnen (oude) servers worden uitgefaseerd en kan er flink op de kosten worden bespaard. Zowel op hardware, software als beheerkosten. En het mooiste is dat je je kunt focussen op je kernprocessen. En wij? Wij doen dan waar wij goed in zijn; Jou de beste oplossing leveren voor het automatiseren van het purchase to pay proces.

Het is dan ook nú het moment om jouw Easy Invoice omgeving te migreren naar een cloud omgeving, om zo te profiteren van alle voordelen.

Benieuwd naar hoe anderen de migratie van Easy Invoice naar de cloud hebben ervaren? Lees dan de case study van onze klant CTVrede, waar ICT Manager Andre Klous meer vertelt over hun beweegredenen om te migreren van on-premise naar de cloud en de voordelen die zij ervaren.

Lees de Case Study