1 min read

Even voorstellen: Dirk Rijnders

Even voorstellen: Dirk Rijnders

Per 1 februari is onze nieuwe Partnermanager, Dirk Rijnders, de gelederen komen versterken. Met zijn ruime ervaring, mede op het gebied van partner management, is hij een waardevolle toevoeging aan ons team. Graag stelt hij zich even aan u voor.

Even voorstellen

Polaroid Dirk

Ik ben in 2019 getrouwd met Esther, waarmee ik inmiddels al 15 jaar samen ben. In juni verwachten we een dochtertje.  Samen met mijn nieuwe baan bij Easy Systems, zorgt dit voor een mooie, uitdagende en spannende tijd.

Naast mijn werk probeer ik gezond te blijven door zo nu en dan te sporten. Zo ga ik 2 á 3 keer per week hardlopen (vooral als het weer beter wordt), doe ik aan zaalvoetbal (echt recreatief, maar wel fanatiek), hou ik erg van skiën (als de mogelijkheid zich voor doet om een week of 2 per jaar dit te kunnen doen) en zwem ik graag (bij goed weer in open water).

Ik woon in Veenendaal, en het wonen in de buurt van werk zorgt ervoor dat ik binnen 15 minuten met de fiets op kantoor ben. Hier kan ik erg van genieten en het is een mooie afwisseling met het op de weg zitten voor afspraken bij (potentiële) partners.

Wie ben ik zakelijk?

Na bijna 4 jaar voor het Finse softwarebedrijf Heeros te hebben gewerkt (ook op het gebied van factuurverwerking), ben ik 1 februari 2020 bij Easy Systems begonnen. Bij Easy Systems zie ik een mooie kans om één van mijn ambities waar te maken, namelijk het laten groeien van een organisatie met behulp van een partnernetwerk. Dezelfde gedachte had ik bij Sharp Electronics Benelux waar ik zocht naar partners om multifunctionele printers (MFP) te verkopen en partners die waarde konden toevoegen aan onze producten en diensten.

Al tijdens mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag kwam naar voren dat samenwerken iets is wat erg bij mij past en waar ik sterk in ben. Samenwerken met een service gerichte houding waarbij de klant centraal staat. Dat is iets wat ik leuk vind én goed kan.


De komende jaren is mijn ambitie om het partnernetwerk van Easy Systems uit te breiden voor zowel Nederland als het buitenland. Hiervoor zijn de huidige partners een fundering om op verder te bouwen. In mijn ideale wereld zal Easy Systems in het buitenland succesvol zijn door samen te werken met partners die het land en de cultuur goed kennen. Een partnerstrategie die zowel voor Easy Systems als de (potentiële) partners veel waarde toe zal voegen.


Daarnaast ga ik mij inzetten om ons partnernetwerk ook kwalitatief naar een hoger niveau te brengen. Hierbij zal training en opleiding worden ingezet, waardoor partners zelfstandiger kunnen gaan functioneren.