Internationale uitbreiding

Syleg is onze partner in Frankrijk. Met onze ambitie om internationaal te groeien, is Syleg een schoolvoorbeeld van het type partner waar wij ons netwerk graag mee uitbreiden. Syleg is een Franse software organisatie die klanten helpt bij het digitaliseren van hun processen met diverse oplossingen. Het portfolio van Easy Systems kon hier op eenvoudige wijze aan worden toegevoegd en biedt een duidelijke meerwaarde voor hun klanten.

Syleg is partner sinds 2019 en inmiddels al in staat om volledig zelfstandig te verkopen, implementeren en support te leveren. De samenwerking verloopt voorspoedig en de communicatie is geheel in het Engels. Daarbij zorgen zij ervoor dat onze oplossingen op de juiste manier gepositioneerd worden bij Franse organisaties.

Als onderdeel van het partnership hebben de consultants van Syleg, die al ruime ervaring hebben in het implementeren van software, een 10-daagse training gehad over hoe ze onze applicaties kunnen implementeren. Naast de training aan de consultants is ook de support afdeling van Syles getraind om organisaties bij te staan bij diverse support vragen. Vanuit Easy Systems is collega Peter Kok het vaste aanspreekpunt voor consultants van Syleg.

Mocht u een organisatie binnen Europa kennen die wellicht interessant ia om te benaderen voor het uitbreiden van ons internationale partnernetwerk, dan horen we dit uiteraard graag.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter