1 min read

Easy Systems krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Easy Systems krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Achter de schermen zijn we er al even mee bezig en nu mogen we het ook aankondigen: we krijgen een nieuw logo en een nieuwe huisstijl! Onze naam blijft overigens wel hetzelfde. De verandering volgt op de herpositionering die onze moedermaatschappij ondergaat. "Die verandering is noodzakelijk, als organisatie moet je meebewegen met de markt. Natuurlijk is een nieuw logo of huisstijl op zichzelf geen doel, hier zit een verhaal achter, een visie voor de toekomst en dat is het belangrijkste aspect", zegt Jan Willem ter Steege, CEO van Easy Systems.

Sinds de oprichting in 2006 heeft Easy Systems nagenoeg dezelfde uitstraling met het kenmerkende oranje. In de tussenliggende periode is er veel veranderd. Innovestit Group, waar Easy Systems onderdeel van is, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel autonoom als door overnames.

Maar niet alleen de omvang van het bedrijf is veranderd; de hele markt is ingrijpend veranderd. Jan Willem ter Steege: "Wil je als organisatie ertoe blijven doen, dan moet je inspelen op veranderingen in de markt. Wij zien dat er steeds meer administratieve last is, steeds meer wet- en regelgeving waaraan je moet voldoen. Niet alleen Easy Systems biedt slimme oplossingen die deze administratieve last terugdringt, álle bv’s binnen de groep bieden oplossingen op het vlak van administratieve handelingen en we merken dat we elkaar meer en meer inschakelen voor onze klanten."

Als groeiende organisatie vormt Innovestit Group intussen een one-stop-shop voor klanten. Dat heeft tot gevolg dat de individuele labels die onder de Innovestit Group hangen, steeds meer en vaker met elkaar samenwerken.

Het wordt tijd om als groep meer eenheid uit te stralen. Daarom gaat Innovestit Group binnenkort verder onder een nieuwe, meer passende naam en wordt de visuele merkidentiteit van Easy Systems en zusterbedrijven hierop aangepast. "De eenheid die wij al jaren zélf ervaren wordt hiermee ook voor de buitenwereld duidelijk", aldus Jan Willem.

En wat dit precies voor jou als klant betekent? Dat vertellen we je binnenkort. Stay tuned!

easy systems krijgt nieuwe huisstijl

Nieuwe klanten 2019

Nieuwe klanten 2019

Het afgelopen jaar hebben we weer nieuwe klanten mogen verwelkomen. 46 nieuwe organisaties hebben zich aangesloten bij de Easy Community en gaan...

Read More
Wij trekken binnenkort een nieuw jasje aan... Waarom eigenlijk?

Wij trekken binnenkort een nieuw jasje aan... Waarom eigenlijk?

Binnenkort krijgen wij een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe look en feel met de hele wereld te delen, zo enthousiast...

Read More
Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Met de nieuwe module van Easy Invoice, ‘SSO & User Provisioning, is het mogelijk om via een externe identiteitsprovider (Azure Active Directory)...

Read More