1 min read

Easy Systems: Klantenwebsite in een nieuw jasje!

Easy Systems: Klantenwebsite in een nieuw jasje!

Heb jij hem al gespot? 

Hij is rond en rechts onderin op de klantenwebsite te vinden… Het is de chatfunctie op klanten.easysystems.nl! Met deze chatfunctie kan je nog sneller én gemakkelijk jouw accountmanager bereiken. Heb je een dringende vraag of wil je snel weten waar je iets kan vinden? Ga in gesprek met Hajo of Bob en ze schieten je zo snel mogelijk te hulp.  

Kan je de chatbutton niet vinden? Dan zijn de accountmanagers hard aan het werk achter de schermen, laat dan een contactverzoek achter of bel ze direct.  

Klantenwebsite in een nieuw jasje 

Niet alleen de chatfunctie is nieuw; de gehele klantenwebsite heeft een frisse update gehad. We vinden het belangrijk dat je als klant precies de informatie kunt vinden die voor jou relevant is. Zo is het idee van ‘The Easy Community’ ontstaan. Open je de klantenwebsite, zie je gelijk dat je hier terecht kunt voor: 

Dus of je een nieuwe klant bent, of al jaren met ons samenwerkt, alles wat je nodig hebt is nu in één oogopslag te vinden. 

Een fijne start met Easy Onboarding  

Voor nieuwe klanten is er de ‘Easy Onboarding’ opgezet. We kunnen ons voorstellen dat je als nieuwe klant nog wel wat hulp kan gebruiken om de juiste informatie te vinden of om erachter te komen wie de juiste contactpersonen zijn. Handige tips en documentatie bij elkaar verzameld, die je nodig hebt als je nét officieel klant bent geworden.  

Zei iemand taart?  

Regelmatig vertellen onze accountmanagers Hajo en Bob wat ze meemaken en delen interessante verhalen op de nieuwspagina. Hierbij horen natuurlijk ook de leuke dingen, zoals taarten langsbrengen! Lange samenwerkingen verdienen in het zonnetje te worden gezet, dus als kers op de taart (😉) schenken we wat extra aandacht aan onze jubilaris klanten. Heb jij jezelf al op de klantenwebsite gespot met een lekkere Easy Systems taart?  

 

 

December feestmaand

December feestmaand

En zo zijn we alweer in december aangekomen en wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Voor ons betekent dit een extra drukke periode om nog een...

Lees verder
De waan van de dag

De waan van de dag

Dat personeelstekort nog steeds veel impact heeft op het dagelijkse werk blijkt uit verschillende recente onderzoeken. Wij zijn allebei personen die...

Lees verder
Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

De Isah gebruikersdag op 12 oktober was een groot succes! We willen alle aanwezigen bedanken voor jullie betrokkenheid en inzet. De ochtend stond in...

Lees verder