1 min read

Klanten over geautomatiseerde factuurverwerking met Easy Systems

Klanten over geautomatiseerde factuurverwerking met Easy Systems

Verschillende klanten vertellen wat geautomatiseerde factuurverwerking hen heeft gebracht en wat hun ervaringen zijn met Easy Systems in een korte referentievideo. In onderstaande video krijgt u tevens een impressie van onze klantendag.

Hieronder een samenvatting van de korte referentievideo.

Tijdbesparing in factuurverwerking

Aan het woord is Wilco Vink, administratief medewerker bij Lan Handling Technologies BV. Lan Handling Technologies BV heeft een koppeling gerealiseerd met Accountview en Isah, op jaarbasis verwerken zij 6000 facturen. Sinds 2016 werken zij met Easy Invoice en dat heeft ze veel tijdsbesparing opgeleverd. De facturen worden geheel geautomatiseerd verwerkt en de medewerkers hoeven hier verder niks meer aan te doen. En dat werkt perfect volgens Wilco Vink.

Factuur goedkeuren op regelniveau

Bij Frion Centraal Bureau zijn er 30 budgethouders werkzaam die de facturen controleren en goedkeuren. Deze organisatie heeft een koppeling met Unit4 Financials en verwerkt 15.000 facturen per jaar. Jelle Kamphuis vertelt dat wanneer een factuur door meerdere budgethouders gecontroleerd moet worden, zij dit kunnen doen op regelniveau en dus per regel een goedkeuring kunnen afgeven.

Het is een leuke ontwikkeling, een stap richting de toekomst. Ik zou niet meer een wereld zonder Easy Systems willen.

Jan-Paul Eldering, Verder Liquids

Informatie altijd en overal beschikbaar

Voor Thøre Gericke, Controller bij Pont Packaging, is het meest belangrijk dat hij altijd en overal zijn informatie beschikbaar heeft en dat hij gemakkelijk zijn controles kan uitvoeren. Pont Packaging BV heeft Exact Globe als ERP pakket en verwerkt 22.000 facturen.

Prettig en persoonlijk contact

Jan-Paul Eldering, werkzaam bij Verder Liquids, geeft aan dat het prettige en persoonlijke contact de doorslag heeft gegeven om voor Easy Systems te kiezen. En nu een aantal jaar verder geeft hij aan niet meer zonder Easy Systems te kunnen. Verder Liquids verwerkt 45.000 facturen per jaar en heeft Easy Invoice gekoppeld met MS Dynamics NAV.

December feestmaand

December feestmaand

En zo zijn we alweer in december aangekomen en wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Voor ons betekent dit een extra drukke periode om nog een...

Lees verder
De waan van de dag

De waan van de dag

Dat personeelstekort nog steeds veel impact heeft op het dagelijkse werk blijkt uit verschillende recente onderzoeken. Wij zijn allebei personen die...

Lees verder
Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

De Isah gebruikersdag op 12 oktober was een groot succes! We willen alle aanwezigen bedanken voor jullie betrokkenheid en inzet. De ochtend stond in...

Lees verder