1 min read

Te veel tijd kwijt aan je mailbox? Beheer je e-mail efficiënt met AI!

Te veel tijd kwijt aan je mailbox? Beheer je e-mail efficiënt met AI!

Snel tijd en kosten besparen op de financiële afdeling? Gebruik Artificial Intelligence om e-mailverkeer te beheren.

 

Iedere financiële afdeling beheert en verwerkt dagelijks vele e-mails. Persoonlijke maar ook centrale e-mailboxen worden dagelijks gevuld met vragen, documenten, overzichtslijsten, klachten of mededelingen.

Onderzoek wijst uit dat medewerkers tot wel 28% van de tijd druk zijn met het verwerken en opvolgen van deze e-mails. Zonder twijfel realiseert iedere manager zich dat deze tijdsbesteding niet de meeste waarde toevoegt voor het bedrijf.

E-mail automatisch beheren en opvolgen

Met Communications Mining kun je deze tijdsbesteding aanzienlijk terugdringen. Door de inzet van Artificial Intelligence worden e-mailboxen volledig automatisch beheerd en vindt opvolging zoveel mogelijk, of zelfs voor 100% geautomatiseerd plaats.

Specifiek getrainde AI-modellen lezen de binnenkomende e-mails, interpreteren de data en zetten deze data om in een concrete actie.

De beheermodule geeft daarbij direct inzicht in nauwkeurigheid, biedt analyses en historische rapporten, en wijst op zaken die nadere aandacht behoeven. Er is geen technische of uitgebreide dataexpertise nodig om de AI-modellen te trainen. En koppelen met de emailbox gaat eenvoudig, er worden namelijk standaard connectors meegeleverd met de oplossing.

Deze oplossing biedt vele voordelen:

  • Het bespaart de Finance medewerkers aanzienlijk tijd en de arbeidsproductiviteit wordt sterk verhoogd
  • Er wordt accuraat gereageerd door 24/7 bewaking
  • De oplossing is schaalbaar, waardoor er bij een sterke toename in e-mailverkeer niet méér druk op de afdeling komt te staan
  • Het stelt bedrijven en instellingen in staat om hun meest voorkomende en tijdrovende verzoeken te automatiseren, wat ook aan een Operational Excellence strategie bijdraagt.

En de ROI? Die is snel gemaakt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

E-facturatie wordt de norm: ben jij er klaar voor?

In België en Duitsland is besloten om elektronische facturatie voor zakelijke transacties verplicht te stellen. Hiermee volgen zij het voorbeeld van ...

Bekijk vacature

Wij trekken binnenkort een nieuw jasje aan... Waarom eigenlijk?

Binnenkort krijgen wij een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe look en feel met de hele wereld te delen, zo enthousiast...

Bekijk vacature

Rapportage werkgebonden personenmobiliteit vanaf 1 juli verplicht: ben jij er klaar voor?

Nederlandse bedrijven met 100 of meer medewerkers moeten vanaf 1 juli 2024 verplicht rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer...

Bekijk vacature