1 min read

Digitaal ondertekenen? Eenvoudig en snel met Stiply.nl

Digitaal ondertekenen? Eenvoudig en snel met Stiply.nl

Nu veel bedrijven (noodgedwongen) de omslag hebben gemaakt naar thuiswerken, lopen offertetrajecten vaak langer dan gebruikelijk. Er gaat veel meer tijd zitten in het verzamelen van alle handtekeningen en het grip houden op waar een document zich in de autorisatiestroom bevindt. En juist nú is het van belang om de productiviteit van uw salesafdeling hoog te houden. Maar hoe kun je zorgen dat niet alleen nu maar ook op langere termijn de productiviteit verbeterd? Met onze oplossing voor digitaal ondertekenen kunt u een grote digitalisering slag maken.

Digitaal (ver)werken

Als verkoopmedewerker neem je het liefst de offerte onder je arm mee naar klanten om ter plekke de handtekening te scoren. Hoewel dit effectief kan zijn is het natuurlijk qua tijdsinvestering niet heel erg efficiënt. Een alternatief is het digitaal versturen van de offerte per mail. Maar hoe snel krijg je dan een ondertekend document retour? En vaak is dat ingescand of op een andere manier ‘digitaal’ gemaakt.

Eenvoudig en snel optimaliseren

Uw offerteproces kan eenvoudig en snel worden verbeterd door het invoeren van een digitale ondertekening met behulp onze Stiply oplossing. Daarmee kan het gehele traject vloeiend doorlopen los van of de ondertekenaar een printer/scanner heeft om documenten getekend te retourneren.

Hoe werkt het?

Documenten die ondertekent moeten worden, worden binnen Stiply geüpload. Daarbij is eenvoudig aan te geven wie moet ondertekenen en op welke plek in het document. Er zijn diverse authenticatie mogelijkheden waarmee je kunt waarborgen dat het document alleen door de door u ingevoerde persoon ondertekend mag worden. Een ondertekenaar kan waar en wanneer hij wil het document inzien en ondertekenen. Met als resultaat: documenten sneller ondertekend retour, zonder extra rompslomp.

Naast offertes zijn er natuurlijk allerhande documenten die geschikt zijn om digitaal te ondertekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van verzekeringsdocumenten, arbeidsovereenkomsten of verwerkersovereenkomsten. Allemaal documenten die digitaal ondertekend kunnen gaan worden!

Maak een proefaccount aan en probeer Stiply 10 dagen gratis!

Ervaar het gemak van digitaal ondertekenen door het aanvragen van een gratis proefaccount via app.stiply.nl/signup

Easy1 Q2 update: waar staan we nu?

Easy1 Q2 update: waar staan we nu?

Op de klantendag in mei 2023 presenteerden we vol trots ons nieuwe platform Easy1 voor het eerst. Graag delen we hier een update van waar we na een...

Read More
Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Met de nieuwe module van Easy Invoice, ‘SSO & User Provisioning, is het mogelijk om via een externe identiteitsprovider (Azure Active Directory)...

Read More
Met trots presenteren wij: Easy1

Met trots presenteren wij: Easy1

Op de klantendag kondigden we onze nieuwe generatie software aan: Easy1! In 2022 hebben we de online abonnementen voor kleine organisaties al...

Read More