1 min read

Digitaal ondertekenen? Eenvoudig en snel met Stiply.nl

Digitaal ondertekenen? Eenvoudig en snel met Stiply.nl

Nu veel bedrijven (noodgedwongen) de omslag hebben gemaakt naar thuiswerken, lopen offertetrajecten vaak langer dan gebruikelijk. Er gaat veel meer tijd zitten in het verzamelen van alle handtekeningen en het grip houden op waar een document zich in de autorisatiestroom bevindt. En juist nú is het van belang om de productiviteit van uw salesafdeling hoog te houden. Maar hoe kun je zorgen dat niet alleen nu maar ook op langere termijn de productiviteit verbeterd? Met onze oplossing voor digitaal ondertekenen kunt u een grote digitalisering slag maken.

Digitaal (ver)werken

Als verkoopmedewerker neem je het liefst de offerte onder je arm mee naar klanten om ter plekke de handtekening te scoren. Hoewel dit effectief kan zijn is het natuurlijk qua tijdsinvestering niet heel erg efficiënt. Een alternatief is het digitaal versturen van de offerte per mail. Maar hoe snel krijg je dan een ondertekend document retour? En vaak is dat ingescand of op een andere manier ‘digitaal’ gemaakt.

Eenvoudig en snel optimaliseren

Uw offerteproces kan eenvoudig en snel worden verbeterd door het invoeren van een digitale ondertekening met behulp onze Stiply oplossing. Daarmee kan het gehele traject vloeiend doorlopen los van of de ondertekenaar een printer/scanner heeft om documenten getekend te retourneren.

Hoe werkt het?

Documenten die ondertekent moeten worden, worden binnen Stiply geüpload. Daarbij is eenvoudig aan te geven wie moet ondertekenen en op welke plek in het document. Er zijn diverse authenticatie mogelijkheden waarmee je kunt waarborgen dat het document alleen door de door u ingevoerde persoon ondertekend mag worden. Een ondertekenaar kan waar en wanneer hij wil het document inzien en ondertekenen. Met als resultaat: documenten sneller ondertekend retour, zonder extra rompslomp.

Naast offertes zijn er natuurlijk allerhande documenten die geschikt zijn om digitaal te ondertekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van verzekeringsdocumenten, arbeidsovereenkomsten of verwerkersovereenkomsten. Allemaal documenten die digitaal ondertekend kunnen gaan worden!

Maak een proefaccount aan en probeer Stiply 10 dagen gratis!

Ervaar het gemak van digitaal ondertekenen door het aanvragen van een gratis proefaccount via app.stiply.nl/signup

December feestmaand

December feestmaand

En zo zijn we alweer in december aangekomen en wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Voor ons betekent dit een extra drukke periode om nog een...

Lees verder
De waan van de dag

De waan van de dag

Dat personeelstekort nog steeds veel impact heeft op het dagelijkse werk blijkt uit verschillende recente onderzoeken. Wij zijn allebei personen die...

Lees verder
Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

Isah gebruikersdag: Terugblik 2023

De Isah gebruikersdag op 12 oktober was een groot succes! We willen alle aanwezigen bedanken voor jullie betrokkenheid en inzet. De ochtend stond in...

Lees verder