1 min read

Easy1 Q2 update: waar staan we nu?

Easy1 Q2 update: waar staan we nu?

Op de klantendag in mei 2023 presenteerden we vol trots ons nieuwe platform Easy1 voor het eerst. Graag delen we hier een update van waar we na een jaar hard werken en doorontwikkelen op dit moment staan.

 

Op het moment van schrijven werken meer dan 225 organisaties dagelijks met Easy1. Zij profiteren van de toegevoegde waarde van de verschillende modules voor onder meer factuurverwerking, declaratieverwerking en contractmanagement. 

Volop in ontwikkeling

Vanuit new business zijn we volop in gesprek met klanten die zoeken naar een optimalisatie van hun purchase to pay processen en waarvoor Easy1 de beste oplossing is. 

We leggen hierbij de focus op:

 • Eén integraal platform
 • Volledig transactiegestuurd afrekenmodel
 • Volledige automatisering van het proces
 • Directe integratie van facturen met inkooporders en contracten
 • Standaard integratie van e-facturatie
 • Meer functionele implementatie en beheer
 • Volledige SaaS-applicatie

Positieve ervaringen

Inmiddels hebben we ook al de eerste positieve ervaringen van klanten mogen ontvangen. Hierbij komen dan vooral de volgende punten naar voren:

 • Superfijn om in één scherm te werken
 • Hele gebruiksvriendelijke user interface
 • SaaS-applicatie, dus geen software meer in eigen beheer 
 • Gebruikers kunnen gewoon aangemaakt worden, zonder eerst licenties te moeten aanschaffen, dus we kunnen sneller door

Dit is voor ons waardevolle informatie om u als bestaande klant zo goed mogelijk te ondersteunen en ook in de toekomst verder te helpen met het verlichten van uw administratieve lasten binnen uw organisatie.

Integratie met uw ERP-systeem

Om een succesvolle implementatie te kunnen leveren, bieden we ook integraties met uw ERP en/of financieel systeem, zoals u dat van ons gewend bent. Hiervoor beschikken we inmiddels over de volgende koppelingen: Isah, zowel Finance als Logistiek, Twinfield, Exact Online, Exact Globe, MS Dynamics Business Central en ook hebben we een generieke API beschikbaar waar u zelf een integratie met Easy1 mee kunt (laten) maken.

Op dit moment werken we aan nieuwe interfaces voor MS Dynamics Finance & Operations, Visma.net en starten we binnenkort met ReflexBlue.

Roadshows

We organiseren de komende periode een aantal roadshows om u meer te vertellen over Easy1, de mogelijkheden en de toepasbaarheid voor uw organisatie. Hierover ontvangt u later meer informatie.

Met trots presenteren wij: Easy1

Met trots presenteren wij: Easy1

Op de klantendag kondigden we onze nieuwe generatie software aan: Easy1! In 2022 hebben we de online abonnementen voor kleine organisaties al...

Read More
Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Nieuwe Easy Invoice module maakt single sign on mogelijk

Met de nieuwe module van Easy Invoice, ‘SSO & User Provisioning, is het mogelijk om via een externe identiteitsprovider (Azure Active Directory)...

Read More
Rapportage werkgebonden personenmobiliteit vanaf 1 juli verplicht: ben jij er klaar voor?

Rapportage werkgebonden personenmobiliteit vanaf 1 juli verplicht: ben jij er klaar voor?

Nederlandse bedrijven met 100 of meer medewerkers moeten vanaf 1 juli 2024 verplicht rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer...

Read More