1 min read

Easy Systems is één van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland

Easy Systems is één van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland

Ede, 21 maart 2019 - Easy Systems is uitgeroepen tot één van die 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship, in samenwerking met Rotterdam School of Management en Erasmus University monitoren en onderzoeken snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks worden de resultaten daarvan gepubliceerd in het ScaleUp Dashboard en gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit.

Strenge criteria

De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit 250 Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben laten zien. Ze moeten voldoen aan enkele voorwaarden zoals minimaal 10 FTE en/of minimaal 5 miljoen Euro omzet vanaf het meetmoment. Daarnaast moet een groei gerealiseerd zijn van minimaal 20% in omzet en/of FTE in drie opeenvolgende jaren. Easy Systems voldoet aan die voorwaarden en is daarom geselecteerd als één van de Top 250 Groeibedrijven.

Ondernemers coachen ondernemers

De Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich doordat het een publiek private samenwerking is, gestimuleerd door de overheid. Een uniek initiatief waarbij ondernemers op vrijwillige basis andere ondernemers coachen met als doel het MKB te doen groeien. CEO’s van bekende organisaties als Coolblue en Picnic (de winnaar van 2019) doen hier bijvoorbeeld aan mee. Het evenement waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt is ook vooral om elkaar te inspireren en samen te kijken hoe duurzame groei gerealiseerd kan worden.

Groei is niet alleen een financiële aangelegenheid

Jan Willem ter Steege, Directeur van Easy Systems: “Het geeft voldoening dat Easy Systems wordt herkend als een onderneming die zich snel ontwikkelt. Waar ik met name trots op ben, is dat de groei die we doormaken in alle facetten van het bedrijf is terug te zien. Bijvoorbeeld in de positieve impact die onze software heeft op steeds meer klanten. Maar je kunt het ook zien in de persoonlijke ontwikkeling van ons team. De groei is dus zeker niet alleen een financiële aangelegenheid, dit succes is echt een teamprestatie!”

Over Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van het purchase to pay proces van organisaties, oftewel het hele proces van een inkoopaanvraag tot en met de betaling. Naast purchase to pay specialist is Easy Systems tevens een Billing Service Provider die organisaties ontzorgt op het gebied van (e-)facturatie. Met de intuïtieve en slimme software van Easy Systems kunnen organisaties kostenvoordelen behalen. Om dit te bereiken is het gebruiksgemak van de software van groot belang. Plezierig werken verhoogt de productiviteit en kwaliteit van het werk en dus het succes van de organisatie. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken.

Meer grip op inkomende facturen dankzij intensievere samenwerking Easy Systems en SRC System Integrators

Meer grip op inkomende facturen dankzij intensievere samenwerking Easy Systems en SRC System Integrators

“In projecten voor inkomende factuurverwerking worden EDI-facturen vaak buiten scope gelaten, omdat deze direct in het ERP-systeem van de klant...

Read More
Syleg - Easy Systems Partner in Frankrijk

Syleg - Easy Systems Partner in Frankrijk

Syleg is onze partner in Frankrijk. Met onze ambitie om internationaal te groeien, is Syleg een schoolvoorbeeld van het type partner waar wij ons...

Read More
Support issues via telefoon en Online Serviceportaal

Support issues via telefoon en Online Serviceportaal

Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, gaan wij de lijnen naar ons Servicecenter beter stroomlijnen. Dit betekent dat alle issues vanaf 1...

Read More