1 min read

Choco Support lost belofte in & belangrijke vraag van ons Servicecenter

Choco Support lost belofte in & belangrijke vraag van ons Servicecenter

Op deze nét vernieuwde klantenwebsite gaan Bob en Hajo jullie regelmatig vertellen waar ze mee bezig zijn (geweest) of interessante onderwerpen en artikelen met jullie delen. Vandaag de belevenissen van september 2023. 

Na een mooie zomervakantieperiode zijn de meeste klanten weer terug en is er dus ook weer tijd voor afspraken op locatie. Afspraken die soms een leuke aanleiding hebben zoals kennismaken met een nieuwe klant maar ook het langsbrengen van een jubileumtaart. 

Choco(lade) Support

Deze maand hebben we kennisgemaakt met Choco Support. Nadat een implementatieproject is afgerond komen klanten in 'ons accountmanagement bakje' en maken we natuurlijk graag persoonlijk kennis. Hoe leuk is het dan om te horen dat ze blij zijn met onze software en de digitalisatie stap die ze hiermee gemaakt hebben. En als er dan ook nog een belofte wordt ingelost en je een mooie doos chocolade mee mag nemen, dan mag je wel spreken van een superleuke afspraak. Oja, de chocolade werd natuurlijk met gejuich ontvangen en was snel op.

Taart voor jubilarisklanten

In september hebben we weer met een paar klanten een jubileum mogen vieren. In dit geval Adapteo (Dutch Cabin Group) & Repak Holland die we al 5 jaar mogen ondersteunen. De taarten werden enthousiast ontvangen en uit betrouwbare bron weten we dat ervan is gesmuld. Nogmaals dankjewel voor de fijne samenwerking!

Belangrijke tip vanuit ons Servicecenter

Om nare verrassingen te voorkomen, heeft ons Servicecenter nog een belangrijke tip en dit heeft vooral te maken met het op tijd melden/navragen bij wijzigingen in je organisatie.

Deze wijzigingen kunnen betrekking hebben op Server migratie, ERP updates of andere processen die direct te maken hebben met onze processen of applicaties. Door vooraf een issue in te dienen, kunnen wij aangeven of dit invloed heeft op ons proces en of er dan ook aan onze kant werkzaamheden nodig zijn.

We merken de laatste tijd dat we te laat in het proces betrokken worden waardoor er veel druk komt op een snelle reactie en uitvoering. Dus bij deze het verzoek om hiervoor zo snel mogelijk contact te zoeken met ons Servicecenter.

Mocht je twijfelen of een issue aanmaken nodig is, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw accountmanager

Dat was 'm voor september. Volgende maand hoor je weer van ons! 

Bob & Hajo 

De waan van de dag

De waan van de dag

Dat personeelstekort nog steeds veel impact heeft op het dagelijkse werk blijkt uit verschillende recente onderzoeken. Wij zijn allebei personen die...

Read More
December feestmaand

December feestmaand

En zo zijn we alweer in december aangekomen en wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Voor ons betekent dit een extra drukke periode om nog een...

Read More
Meer grip op inkomende facturen dankzij intensievere samenwerking Easy Systems en SRC System Integrators

Meer grip op inkomende facturen dankzij intensievere samenwerking Easy Systems en SRC System Integrators

“In projecten voor inkomende factuurverwerking worden EDI-facturen vaak buiten scope gelaten, omdat deze direct in het ERP-systeem van de klant...

Read More