Welkom nieuwe collega’s

Het afgelopen kwartaal zijn er drie consultants begonnen bij Easy Systems. En we stellen ze graag aan u voor. Want u zal deze nieuwe collega’s vast en zeker eens tegenkomen tijdens verschillende projecten dus op deze manier kunt u alvast kennismaken.

Jan Peters

Sinds dinsdag 2 juli maakt Jan Peters onderdeel uit van het consultancy team van Easy Systems. Jan heeft 8 jaar bij Kliksafe gewerkt in verschillende rollen en daarnaast deeltijd zijn HBO BIM afgerond. Na 8 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging en deze heeft hij bij Easy Systems gevonden. Jan is 27 jaar en is woonachtig in Nunspeet.

Davey Brom

Op 16 juli was de eerste werkdag van Davey. Net zijn studie afgerond en in het bezit van het HBO diploma Business, IT & Management, begint Davey zijn carrière met een vliegende start bij Easy Systems. Davey heeft zijn afstudeeronderzoek bij Thinkwise gedaan. Door de afwisseling in klanten, bedrijfsculturen en uitdaging in de techniek ziet hij Easy Systems als goede eerste werkgever. Davey is 25 jaar oud en woont in Apeldoorn.

Roy van Milligen

Roy heeft inmiddels 3 jaar ervaring bij Thinkwise in een consultancy rol. Hij was op zoek naar meer afwisseling, zelfstandigheid en klantcontact. Deze dynamiek vindt hij perfect terug bij Easy Systems en ziet dit daarom ook als mooie nieuwe stap in zijn carrière! Roy is 26 jaar en woont in Eerbeek

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter