Even voorstellen: onze nieuwe consultants

Het afgelopen kwartaal zijn er twee nieuwe consultants begonnen bij Easy Systems. En we stellen ze graag aan u voor. Want u zal deze nieuwe collega’s vast en zeker eens tegenkomen tijdens verschillende projecten dus op deze manier kunt u alvast kennismaken.

Jo-An Balker

Jo-An woont in het mooie Ede, waar ons kantoor ook gevestigd is. Ze is sterk technisch onderlegd en bezig om deeltijd haar HBO Business IT & Management af te ronden.  Bij haar huidige werkgever vervulde Jo-An voornamelijk een coördinerende rol maar ze wil juist graag naar klanten toe. Zelf oplossingen implementeren en toegevoegde waarde leveren. Dat kan uiteraard goed bij Easy Systems. Per 1 april is zij het consultancy team komen versterken en kan ze gelijktijdig haar studie afronden.

Bor Scheepmaker

Bor Scheepmaker komt uit Nieuwegein. Hij heeft twee jaar geleden zijn studie IT & Management afgerond en hij is toen aan de slag gegaan bij Managed IT als consultant en security officer. Als consultant hielp hij klanten met de implementatie van IT-oplossingen die vooral gericht waren op continuïteit en veiligheid. Bor vindt het een leuke uitdaging om de klantwensen te vertalen in concrete oplossingen waarbij IT een rol speelt. Vandaar de switch naar Easy Systems.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter