Even voorstellen, onze nieuwe collega’s

Het afgelopen kwartaal zijn er 3 nieuwe collega’s begonnen bij Easy Systems. Wij stellen ze in deze nieuwsbrief graag even voor.

Thijs Bettenhausen

Op de laatste dag van 2019 is Thijs Bettenhausen als Project Manager aan de slag gegaan bij Easy Systems. Thijs heeft een ruime projectmatige ervaring binnen o.a. KPN en Reggefiber die goed van pas komt in zijn nieuwe functie bij Easy Systems. Thijs is 48 jaar en woont in Beekbergen.

Sven Schoonhoven

Begin februari is Sven Schoonhoven gestart als Technisch Consultant. Met zijn HBO Business IT en Management op zak was op zoek naar een consultancy functie met een technisch component. Sven is 23 jaar oud en woonachtig in Elst.

Dirk Rijnders

Eveneens gestart in februari is Dirk Rijnders als Partner Manager. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het verstevigen en uitbouwen van het reseller netwerk van Easy Systems. Hiervoor werkzaam in een soortgelijke functie bij Heeros in Barendrecht.  Dirk is 35 jaar en woonachtig in Veenendaal.

Jannette van Dijk

Aan het begin van 2020 kwam Jannette van Dijk ons team van marketeers versterken. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest als Marketeer bij een Financieel adviesbureau voor medici, was zij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een nieuwe markt. Bij Easy Systems heeft zij die gevonden. Jannette is 49 jaar en woonachtig in Veenendaal.

Agenda

Bekijk onze agenda voor alle klant events.

Support

Neem contact op met het Servicecenter